Kreu Financa Lajm i mire për të gjitha kategorite e bizneseve

Lajm i mire për të gjitha kategorite e bizneseve

nga Kontabilisti

Bordi i ZRrE-së ka aprovuar rritjen e çmimit të rrymës për konsumatorët që tejkalojnë konsumin mbi 800 kilovat. Mirpo per biznese eshte nje lajm i mire se nuk do te kete shtrejtim te qmimit te energjise elektrike fare. Pra rritja vlene vetem per qytetaret qe konsumin mujor e kane mbi 800 kilovat dhe jo per biznese/Kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni