Kreu Ekonomi Lajm i mire, Qeveria ndanë 150 mijë euro per keta qytetarë

Lajm i mire, Qeveria ndanë 150 mijë euro per keta qytetarë

nga Flamur Berisha

150 mijë euro i ndau për Deçanin sot Qeveria e Republikës së Kosovës. Përderisa hetimi për etiologjinë e helmimit po vazhdon nga ekipet e IKShPK-së, të gjitha institucionet janë vënë në krye të punës për t’i shërbyer sa më mirë qytetarëve dhe stafit mjekësorë në atë komunë. Ministria e Shëndetësisë ka dërguar staf dhe barna shtesë, policia po qëndron e mobilizuar duke ofruar edhe asistencë, kurse FSK-ja ka vendosur atje njësi dhe kapacitete për materie të rrezikshme. Çdo gjë po bëhet për ta tejkaluar sa më mirë këtë situatë që na ka rënduar të gjithëve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni