Kreu Financa Lajm i mire: sot ekzekutohen pagat per keto kategori te punetorve

Lajm i mire: sot ekzekutohen pagat per keto kategori te punetorve

nga Kontabilisti

Ministria e Financave dhe Transfereve ka njoftuar se pagesat për punëtorët e sektorit publik do të realizohen sot gjatë ditës.

Ndryshe numri i punonjësve që marrin paga nga buxheti i Kosovës është rreth 82 mijë veta.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni