Kreu Financa Lajm pozitiv: ekzekutohen pagesat per keto kategori

Lajm pozitiv: ekzekutohen pagesat per keto kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave dhe Transfereve ka njoftuar se është bërë ekzekutimi i pagesave për skemat pensionale dhe sociale për 284,247 përfitues për muajin prill 2022.

“Po ashtu, ritheksojmë se sistemi bankar është mjaft likuid dhe stabil si dhe mjetet në llogaritë tuaja bankare janë tërësisht të sigurta. Bankomatet dhe degët bankare janë të furnizuara mirë me para të gatshme dhe secili do të ketë mundësi të marrë shërbimet e nevojshme bankare”, thuhet në komunikatën e MFT-së.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni