Kreu Financa Lajm shumë i mirë, Ministria e Financave ekzekuton këto pagesa!

Lajm shumë i mirë, Ministria e Financave ekzekuton këto pagesa!

nga Kontabilisti

Ministria e Financave dje ka bërë ekzekutimin e pagesave për lehona. Tani kemi lëshuar pagesat për fëmijë me nga 20 dhe 10 euro”, thuhet në njoftimin.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni