Kreu Financa Lajmi i fundit: ekzekutohen shtesat nga 10€ dhe 20€ për femijët

Lajmi i fundit: ekzekutohen shtesat nga 10€ dhe 20€ për femijët

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton te gjithe se pagesat prej 10 euro dhe 20 euro per femije jane ekzekutuar sot. Parate i keni ne llogarite e juaja perkatese.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni