Kreu Ekonomi MASHT e konfirmon: edhe kesaj kategorie do te iu ekzekutohen mjetet ne llogari

MASHT e konfirmon: edhe kesaj kategorie do te iu ekzekutohen mjetet ne llogari

nga Flamur Berisha

Ministrja e Arsimit Arberie Nagavci konfirmoj ne facebook: Po, është duke u punuar. Edhe zyrtarët e MAShTI po punojnë edhe sot.Para Vitit të Ri do të realizohen pagesat për vajzat dhe gratë përfituese të bursave STEM, ashtu si dhe pagesat për mësimdhënësit, koordinatorët dhe redaktorët-lektorët që kanë qenë të angazhuar në procesin e projektit e-Mësimi, e të cilëve qeveria e kaluar nuk u kishte kryer obligimet për punët e realizuara sipas marrëveshjes. Me mbështetjen shtesë nga Qeveria e Kosovës me mbi 4 milion euro do të kryhen edhe pagesat për librat shkollor. Kursejmë energjinë elektrike e vazhdojmë me punë/Kontabilisti

Ju gjithashtu mund të pëlqeni