Kreu Ekonomi Mblidhet Qeveria. Keto jane disa nga vendimet

Mblidhet Qeveria. Keto jane disa nga vendimet

nga Kontabilisti

Ndër pikat kryesore, është votimi për kandidatët për kryetar dhe anëtarë të bordit të OShP-së.

Më poshtë, dokumentet:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni