Kreu Financa Ministri i Financave Hekuran Murati me njoftim per punetoret e sektorit privat

Ministri i Financave Hekuran Murati me njoftim per punetoret e sektorit privat

nga Kontabilisti

Secili i punësuar tani mund të verifikojë nëse punëdhënësi e ka deklaruar në ATK apo jo.Verfikimi mund të bëhet në linkun në vijim, në veglën e zhvilluar nga ATK:https://apps.atk-ks.org/regemployerMjafton të shkruani numrin e letërnjoftimit të të punësuarit, dhe shfaqen muajt në të cilët punëdhënësi ka deklaruar. Të drejtat e punëtorit dhe lufta ndaj ekonomisë joformale janë përkushtim i vazhdueshëm i yni!/ Kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni