Kreu Ekonomi Ministria e Ekonomisë me njoftim te rendesishem per bizneset qe nuk i kane fituar 290 eurot

Ministria e Ekonomisë me njoftim te rendesishem per bizneset qe nuk i kane fituar 290 eurot

nga Flamur Berisha
[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Ministria e Ekonomise dhe Ambientit permes nje shkrese iu drejtohet bizneseve qe nuk i kane fituar 290 euro

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Ju gjithashtu mund të pëlqeni