Kreu Ekonomi Ministria e Financave me njoftim më rëndesi(28.01.2021)

Ministria e Financave me njoftim më rëndesi(28.01.2021)

nga Flamur Berisha

Ministria e Financave njofton se më 04 shkurt 2021 do të mbahet ankandi i dytë për vitin 2021. Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 3 vjeçar në shumën prej 20 milionë euro.

“Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (3 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi.

Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, ju lutem kontaktoni ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës”, thuhet në njoftim./Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni