Kreu Ekonomi Ministria e Financave me njoftim për subvencionimin e pagave nga qeveria!

Ministria e Financave me njoftim për subvencionimin e pagave nga qeveria!

nga Flamur Berisha

Ministria e Financave ka njoftuar qytetarët rreth subvencionimit të pagave në kuadër të Pakos së Rimëkëmbjes.

Njoftohen te gjitha bizneset se ka perfunduar afati per ankesa per bizneset qe nuk i kane marrur 290 euro nga Qeveria. Afati per ankesa ka qene i hapur deri me daten 16.03.2021.

Po ashtu, Ministria e Financave ka bërë të ditur se të gjithë tatimpaguesit që vlerësojnë se i plotësojnë kriteret dhe nuk kanë përfituar subvencionim edhe pas ankesave ne komisionin perkates, mund të parashtrojnë ankesë në gjykaten kompetente!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni


Get kontabilisti chat group | Goto kontabilisti website