Kreu Financa Ministria e Financave njofton se janë ekzekutuar shtesat e femijeve per keto kategori

Ministria e Financave njofton se janë ekzekutuar shtesat e femijeve per keto kategori

nga Flamur Berisha

Pas zgjerimit të masës për shtesat e fëmijëve, kemi pasur një fluks enorm aplikimesh.

Dhe sot më në fund, pas validimeve të nevojshme, është ekzekutuar pagesa e shtesave për fëmijë, për rreth 86 mijë përfitues, për muajin tetor.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni