Kreu Financa Ministria e Financave njofton se sot ekzekutohen pagesat per keto kategori

Ministria e Financave njofton se sot ekzekutohen pagesat per keto kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave ka njoftuar se sot do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe pensionale.

Sipas një njoftimi të Ministrisë, të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës do të pranojnë sot pagesat e skemave sociale dhe pensionale për muajin korrik.

Sipas Ministrisë së Financave, datat për pagesa janë si në vijim:

Pensionet e rregullta: data 15 e çdo muaji;
Pensionet e veteranëve: data 20 e çdo muaji;
Shtesat për fëmijë: data 25 e çdo muaji;
Shtesat për lehona: data 25 e çdo muaji.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni