Kreu Ekonomi Ministria e Financave: Transferohen pagesat për 27 mijë e 572 familje që përfituan nga Pako Emergjente

Ministria e Financave: Transferohen pagesat për 27 mijë e 572 familje që përfituan nga Pako Emergjente

nga Flamur Berisha

Ekzekutimi i transferit per pagesen e mases 15 te pakos emergjente fiskale per 27,572 familje

Ministria e Financave njofton se Thesari sapo ka urdheruar transferin per pagesen e 27,572 familjet perfituese te mases 15, per muajin Maj dhe Qershor njekohesisht, duke perfunduar ne kete menyre ekzekutimin e plote te mases 15, ndersa ankesat eventuale do te trajtohen me prioritet nga organi kompetent. Terheqja e mjeteve mund te behet nga data 12 Gusht (E mekure), per shkak te aspekteve operacionale ashtu qe mjetet te terhiqen neper zyra postare sa me afer vendbanimit tuaj, dhe gjithashtu ne respektim te udhezimeve te institucioneve shendetesore.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni