Kreu Ekonomi Ministria e Financave tregon se a ka filluar pranimi i ankesave per bizneset qe nuk i kane marrë 290 euro.

Ministria e Financave tregon se a ka filluar pranimi i ankesave per bizneset qe nuk i kane marrë 290 euro.

nga Flamur Berisha

Zyrtaret nga Ministria e Financave dhe Administrates Tatimore te Kosoves thone se komisioni per pranimin e ankesave per bizneset qe nuk i kane pranuar 290 eurot eshte krijuar por ende nuk kane filluar procedurat e pranimit te ankesave. Permes nje komunikate ne do tju njoftojme menjehere ne momentin kur ky komision fillon se pranuari ankesat nga bizneset

Ju gjithashtu mund të pëlqeni