Kreu Financa Ministria e Financave tregon se cila komunë ka më së shumti borxhe të pa paguara

Ministria e Financave tregon se cila komunë ka më së shumti borxhe të pa paguara

nga Flamur Berisha

Nisur nga interesimi i shtuar i mediave dhe publikut për borxhet e komunave, në vijim gjeni grafikonin që paraqet 10 komunat që kanë më së shumti obligime të papaguara (sipas prerjes në fund të muajit gusht).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni