Kreu Financa Ministria e Financave tregon se kur do te ekzekutohen 100 eurot per punetorë

Ministria e Financave tregon se kur do te ekzekutohen 100 eurot per punetorë

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se sot është afati i fundit për të aplikuar për mbështetje për punëtorët që nuk marrin pagë nga buxheti i shtetit. Aktualisht, mbi 300 mijë punëtorë kanë aplikuar për mbështetje financiare prej 100 Euro. Gjithashtu, vlen të theksohet se MFPT tashmë ka themeluar Komisionin Zbatues për vlerësimin e aplikacioneve dhe gjatë javës së ardhshme pritet të bëhet shqyrtimi i tyre dhe ekzekutimi i mjeteve./Kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni