Kreu Financa Ministria e Tregtisë publikon çmimet maksimale të për derviae për 24 orët e ardhshme.

Ministria e Tregtisë publikon çmimet maksimale të për derviae për 24 orët e ardhshme.

nga Kontabilisti

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet maksimale të lejurara për derviae për 24 orët e ardhshme.

Më poshtë mund t’i gjeni çmimet:

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.85 eurocentë për litër; Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.74 eurocentë për litër; Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78 eurocentë për litër. Çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 27/06/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit”, thuhet në njoftim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni