Kreu Biznes Murati: 420 milionë euro pakoja e re e Rimëkëmbjes Ekonomike

Murati: 420 milionë euro pakoja e re e Rimëkëmbjes Ekonomike

nga Flamur Berisha

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, tha se pakoja e re e Rimëkëmbjes do të jetë me vlerë prej 429 milionë euro, raporton Ekonomia Online.

“Gjatë kësaj periudhë MF-ja ka proceduar në qeveri 34 vendime, kemi pasur vendime që prekin bashkatdhetarët tanë si mbulimi i kartonit të gjelbër apo emërtim i bonove. Janë ngrirë 3.7 milionë euro si fonde të dyshimta. 420 milionë euro do të jetë pakoja e rimëkëmbjes”.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni