Kreu Financa Nagavci tregon si do të shperndahen mjetet financiare nga Ministria që e udhëheqë

Nagavci tregon si do të shperndahen mjetet financiare nga Ministria që e udhëheqë

nga Flamur Berisha

Arsimi është dhe do të mbetet prioritet i Qeverisë Kurti.

Projekt buxheti i Qeverisë sonë për vitin 2022, parasheh rritje të investimeve në arsim.

Përkushtimi i ynë për një arsim më të mirë përveç tjerash do të marr edhe përkrahjen e duhur financiare.

Në krahasim me vitin e kaluar, buxheti për arsim do të rritet për 12 përqind;

Ky buxhet propozim është pikënisje e investimeve në rritje për arsimin përgjatë mandatit tonë.

Arsimi cilësor kërkon punë me përkushtim, buxhet të mjaftueshëm por mbi të gjitha edhe llogaridhënie dhe përgjegjësi. Ne qëndrojmë për të gjitha këto dhe jo vetëm shtoj Arberie Nagavci ne facebook

Ju gjithashtu mund të pëlqeni