Kreu Ekonomi Nënshkrimi i pasqyrave financiare nga Kontabilisti i Certifikuar

Nënshkrimi i pasqyrave financiare nga Kontabilisti i Certifikuar

nga Flamur Berisha

A keni nevoje per Kontabilist te Certifikuar qe iu sherben per mirembajtie te kontabilitetit dhe nenshkrimin e pasqyrave financiare?

Te gjithe te interesuarit mund te na kontaktojne ne inbox ose ne numrin tone te telefonit +38344296189

Pasqyrat financiare do te dorzohen ne KKRF pasi do behet kontrollimi se bashku me pronaret ose kontabilistet qe i kane mirembajte sherbimet e kontabilitetit por qe nuk kane qene te certifikuar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni