Kreu Biznes Nëse në prodhim ka përzierie te normave te TVSH 8% dhe 18%. Me qfar norme duhet te shesim Produktin?

Nëse në prodhim ka përzierie te normave te TVSH 8% dhe 18%. Me qfar norme duhet te shesim Produktin?

nga Flamur Berisha

Nese gjate prodhimit te produkteve ka perzierie te produkteve me norma te ndryshme si 18% dhe 8%. Shembull pergaditja e Ness Caffe ku kafja ka 18% ndersa qumshti 8%. Atehere Ness Caffe duhet te shitet me 18%).

Pra momentin kur ka perzierie te normativave me norma te ndryshme te TVSH. Produkti final per shitje duhet te shitet me normen 18%

Ju gjithashtu mund të pëlqeni