Kreu Ekonomi Nëse nuk u kanë dalë ende paratë nga Pakoja Emergjente, telefononi në këtë numër

Nëse nuk u kanë dalë ende paratë nga Pakoja Emergjente, telefononi në këtë numër

nga Flamur Berisha

Ministria e Financave dhe Transfereve ka njoftuar se ka ka urdhëruar ekzekutimin e pagesave sipas vendimit të Qeverisë për Pakon Emergjente Fiskale dhe vendimit të Ministrit të Financave dhe Transfereve, përkatësisht masën 15 për 5,559 përfitues, pas verifikimit të një pjese të aplikacioneve dhe aprovimit të tyre.

Gjatë ditës, kjo Ministri ka njoftuar po ashtu se kanë hapur një linjë të veçantë të informimit rreth pakos emergjente dhe ankesave.

080044440 është numri i linjës së hapur për informim të individëve/bizneseve lidhur me statusin e aplikacionit të tyre, shkruan Reporteri.

Ministria njofton se afati i fundit për të dërguar ankesat është 15 qershor.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni