Kreu Ekonomi Nga sot vetëm 6 komuna janë në zonën e kuqe

Nga sot vetëm 6 komuna janë në zonën e kuqe

nga Flamur Berisha

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj përmes një postimi ka treguar se tashmë është bërë kategorizimi i ri i komunave.

Në Zonën e Kuqe janë vetëm 6 komuna: Prishtinë, Fushë Kosovë, Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Zubin Potok dhe Leposaviq.

Kurse në Zonën e Verdhë po ashtu janë vetëm 6 komuna: Mitrovicë e Jugut, Graçanicë, Obiliq, Podujevë, Junik dhe Gjilan.

Ndërsa në Zonën e Gjerlbër janë 26 komuna: Kllokot, Lipjan, Gjakovë, Kamenicë, Ferizaj, Vushtrri, Pejë, Drenas, Skënderaj, Istog, Deçan, Shtërpcë, Klinë, Shtime, Novobërdë, Viti, Prizren, Suharekë, Kaçanik, Rahovec, Malishevë, Hani i Elezit, Dragash, Mamushë, Partesh dhe Ranillug.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni