Kreu Financa Njerëzit me kto tre aftesi mund te behen milioner. E thote Bill Gates

Njerëzit me kto tre aftesi mund te behen milioner. E thote Bill Gates

nga Flamur Berisha

Sipërmarrësi ikonik i teknologjisë dhe bashkëthemeluesi i Microsoft Bill Gates është i fiksuar pas së ardhmes. Ai shpesh punon me shpikës dhe novator të industrisë, lexon libra për të ardhmen e njerëzimit dhe financon projekte për të përparuar komunitetet.

Dhe bazuar në të dhënat që ka mbledhur, Gates arrin në përfundimin se njerëzit me këto 3 background-e do të jenë më të kërkuarit nga këtu e tutje: shkenca, inxhinieria dhe ekonomia

Ju gjithashtu mund të pëlqeni