Kreu Financa Njoftim: është bërë ekzekutimi i pagesës për të gjitha pensionet e rregullta.

Njoftim: është bërë ekzekutimi i pagesës për të gjitha pensionet e rregullta.

nga Flamur Berisha

Javën që shkoi është korrigjuar edhe rasti i pezullimit të pensioneve për disa pensionerë, të cilëve u ishte kërkuar të paraqiteshin në zyrat rajonale për të marrë pensionin e muajit shtator, përkundër faktit që një gjë e tillë nuk është e nevojshme sipas vendimit në fuqi.

Të gjithëve u është rikthyer statusi i pensionerit aktiv, dhe javën e kaluar kanë pranuar pensionet e muajit shtator, ndërsa sot kanë pranuar edhe pensionin për muajin tetor.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni