Kreu Ekonomi Njoftim më rëndësi nga Administrata Tatimore e Kosovës

Njoftim më rëndësi nga Administrata Tatimore e Kosovës

nga Flamur Berisha

Të nderuar tatimpagues,

ATK ju njofton se disa nga stafi i Qendrës së Thirrjeve, pas testimeve të bëra kanë rezultuar pozitiv në testin për COVID 19, dhe si rezultat sipas rekomandimeve të IKSHPK-së , stafi i QTH janë në vetizolim për dy javë. Andaj, numri i kësaj qendre 038 222 165 aktualisht nuk mund t’i përgjigjet telefonatave tuaja.

Faleminderit për mirëkuptim!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni