Kreu Ekonomi Njoftim më rëndesi nga Adminstrata Tatimore e Kosoves per Biznese

Njoftim më rëndesi nga Adminstrata Tatimore e Kosoves per Biznese

nga Flamur Berisha

Te nderuar tatimpagues,

Formulari per deklarimin e tatimit WR (Pasqyra mujore e mbajtjes ne burim dhe pageses se tatimit ne interes, te drejtat pronesore, qira, fitore ne lotari dhe lojra te fatit per personin jo-resident) do te pesoje ndryshime per periudhen Janar/ 2021, dhe kjo deklarate do te ju paraqitet ne tabelen e deklarimit ne EDI nga data 08.02.2021.

Faleminderit per mirekuptim

Me respekt,
Administrata Tatimore e Kosoves

Ju gjithashtu mund të pëlqeni