Kreu Ekonomi Njoftim me rendesi nga Albin Kurti

Njoftim me rendesi nga Albin Kurti

nga Flamur Berisha

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, një muaj pasi u votua qeveria e tij, ka deklaruar se pasi të kthehet nga vizita në Bruksel ku është thirrur që të diskutojë për çështjen e dialogut Kosovë-Serbi, do të fillojë me “agjendën transformuese”.

Kurti këto deklarime i ka bërë në llogarinë e tij personale në ‘Twitter’, derisa ka përmendur programin për krijimin e vendeve të punës dhe luftimin e korrupsionit.

Ne jemi në ditët e fundit të finalizimit të qeverisë sonë. program për 4 vitet e ardhshme, i përqendruar në investime për krijimin e vendeve të punës dhe drejtësinë për të luftuar korrupsionin”, thuhet në postimin e tij.

“Menjëherë pasi të kthehem nga Brukseli javën tjetër, ne do të paraqesim programin në parlament për miratim dhe do të fillojmë axhendën tonë transformuese”, shton tutje i pari i ekzekutivit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni