Kreu Ekonomi Njoftim me rendesi nga BQK!

Njoftim me rendesi nga BQK!

nga Flamur Berisha

Banka Qendrore e Kosovës raporton sot në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere lidhur me Raportin e Progresit për vitin 2020.

Po ashtu, në këtë komision do të shqyrtohet edhe raporti për Projektligjin e plotësuar nga Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni