Kreu Ekonomi Njoftim me rendesi nga Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS)

Njoftim me rendesi nga Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS)

nga Flamur Berisha

Të dashur qytetarë

Siç iu kam njoftuar edhe ditë më parë Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) është në fund të negociatave për arritjen e një marrëveshje për njohjen reciproke të policave të sigurimit me Malin e Zi.

Ne besojmë se marrëveshja e negociuar prej kohësh do të përfundoj së shpejti dhe ne do tu njoftojmë paraprakisht për kohën se kur do të hyj në fuqi ky vendim.Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) është Institucioni i vetëm përgjegjës për negocimin dhe nënshkrimin e vendimit për njohjen reciproke të policaveMe respektSami MazrekuDrejtor i Byrosë Kosovare të Sigurimit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni