Kreu Ekonomi Njoftim me rendesi nga Byroja Kosovare e Sigurimit

Njoftim me rendesi nga Byroja Kosovare e Sigurimit

nga Flamur Berisha

Asambleja e Përgjithshme e Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) ka emëruar Sami Mazrekun për drejtor të përgjithshëm të BKS-së për një mandat katër vjeçar, respektivisht deri më 28 shkurt të vitit 2025.

Mazreku, gjatë 5 muajve të fundit ka ushtruar pozitën e ushtruesit të detyrës së drejtorit të BKS-së, deri sa para se të vije në këtë pozitë ai ka qenë edhe drejtor në Shoqatën e Sigurimeve të Kosovës, deri sa pjesë e sektorit të sigurimeve është që rreth 15 vite.

Përndryshe Mazreku ka të përfunduar Fakultetin Juridik në Prishtinë.

Ai gjithashtu përfunduar studimet master, drejtimi menaxhment dhe lidership në Prishtinë, deri sa studimet e doktoratës i ka përfunduar në Universitetin Uni-Bit në Sofje të Bullgarisë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni