Kreu Ekonomi Njoftim më rëndesi nga KKRF per biznese

Njoftim më rëndesi nga KKRF per biznese

nga Flamur Berisha

Njoftohen bizneset se deklarimi dhe raportimi i pasqyrave financiare i parapare te dorezohen me daten 30 prill eshte shtyer deri me 31 Maj 2021.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni