Kreu Ekonomi Njoftim me rendesi nga Komuna e Prishtinës

Njoftim me rendesi nga Komuna e Prishtinës

nga Flamur Berisha

Njoftohen qytetarët e Komunës së Prishtinës se organizohet diskutimi publik virtual për “Draft – Rregulloren për definimin e parametrave urban-arkitektonik të ndërtimeve dhe hapësirave gjelbëruese ”.

Për informatat tjera klikoni në vegëzën: https://tinyurl.com/23fbmwyc

Ju gjithashtu mund të pëlqeni