Kreu Financa Njoftim me rendesi nga Ministri i Financave Hekuran Murati

Njoftim me rendesi nga Ministri i Financave Hekuran Murati

nga Flamur Berisha

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 25 nëntor do të mbahet ankandi i gjashtëmbëdhjetë i Letrave me Vlerë për vitin 2021. Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 5 vjeçar në shumën prej 20 milion euro.

Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (5 vjet) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi.

Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, të interesuarit të  kontaktojnë ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni