Kreu Ekonomi Njoftim me rendesi nga Ministria e Ekonomise!

Njoftim me rendesi nga Ministria e Ekonomise!

nga Flamur Berisha

Ministri Nitaj ka kërkuar anulimin e konkursit përpara se të reagonte Ambasada britanike

Për hir të informimit të drejtë të opinionit publik ju njoftojmë se shkrimet e publikuara në disa portale se “Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Nitaj pas reagimit të Ambasadës britanike, kërkon anulimin e zgjedhjes se kryeshefit ekzekutiv të Infrakos-it”, nuk janë të sakta.

https://mea.rks-gov.net/single_page/5573/lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni