Kreu Shpallje pune Njoftim me rendesi nga Ministria e Ekonomise!

Njoftim me rendesi nga Ministria e Ekonomise!

nga Flamur Berisha

KONKURS për Kryesues të Bordit të Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) dhe për (2) Anëtarë në Bordin e Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE),https://me.rks-gov.net/sq/shpallje

Ju gjithashtu mund të pëlqeni