Kreu Ekonomi Njoftim me rendesi nga Ministria e Ekonomise dhe Kuvendi i Kosoves

Njoftim me rendesi nga Ministria e Ekonomise dhe Kuvendi i Kosoves

nga Flamur Berisha

Kuvendi i Kosovës me 61 vota për, asnjë kundër e asnjë abstenim ka miratuar propozimin e Qeverisë së Kosovës për emërimin e Bordit të ARKEP-it.

Autoriteti Rregullativ për Komunikime Elektronike dhe Postare nga sot do të ketë kryetar Nazim Rrahimin dhe katër anëtarë.

Përbërja e Bordit të ri të ARKEP-it:

Nazim Rrahimi – kryetar
Lule Ahmedi – anëtare
Shkumbin Hamiti – anëtar
Rrezarta Duraku-Rizaj – anëtar
Arian Qorrolli – anëtar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni