Kreu Financa Njoftim më rëndesi nga Ministria e Shëndetsisë për keto kategori të qytetareve

Njoftim më rëndesi nga Ministria e Shëndetsisë për keto kategori të qytetareve

nga Kontabilisti

Njoftim rreth vaksinimit kundër COVID-19Komiteti për imunizim kundër COVID-19 i Ministrisë së Shëndetësisë i njofton qytetarët se qendrat e vaksinimit kundër COVID-19 nuk do të punojnë ditën e enjte, me datë 17 shkurt 2022, me rastin e Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës.Vaksinimi kundër COVID-19 do të vazhdojë në të gjitha qendrat ditën e premte, më 18 shkurt 2022, sipas orareve të rregullta të vaksinimit që i kanë qendrat në çdo komunë.Duke ju bërë thirrje që të zbatojnë masat në fuqi dhe të vaksinohen kundër COVID-19, në mundësinë e parë, Ministria e Shëndetësisë i uron qytetarët me rastin e Ditës së Pavarësisë!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni