Kreu Ekonomi Njoftim me rendesi nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik (10.03.2021)

Njoftim me rendesi nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik (10.03.2021)

nga Flamur Berisha

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Ferizajit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me komunën përfituese të Ferizajt në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021 për projekte të investimeve kapitale.

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan përgëzoj komunën përfituese dhe i uroj suksese në zbatimin e projektit të përbashkët:– Ndërtimi i infrastrukturës në zona turistike – Parku i PishaveKryetari i komunës së Ferizajt z. Agim Aliu ka falënderuar Ministrin e Zhvillimit Rajonal për përkrahjen dhe u zotua se do ta realizojë projektin me përkushtim me qëllim të përmirësimit të cilësisë së shërbimeve ndaj qytetarëve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni