Kreu Ekonomi Njoftim me rendesi nga Qeveria e Kosoves

Njoftim me rendesi nga Qeveria e Kosoves

nga Flamur Berisha

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministra, të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.

Zëvendësministrat e emëruar janë:

Znj. Edona Maloku Bërdyna, zëvendësministre në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

Z. Agon Dobruna, zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal”, thuhet në njoftimin e ZKM-së.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni