Kreu Financa Njoftim më rëndesi nga Trusti Pensional (05.11.2021)

Njoftim më rëndesi nga Trusti Pensional (05.11.2021)

nga Flamur Berisha

Fondi i kursimeve pensionale permes rrjetit social ne facebook njofton se:

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere i Kuvendit të Kosovës e ka miratuar unanimisht Raportin Vjetor 2020 të FKPK-së.

Anëtarët e Komisionit e kanë vlerësuar raportin të mirëpërgatitur dhe informativ. Gjatë takimit me përfaqësuesit e FKPK-së janë diskutuar në detaje çështjet në lidhje me investimet, operacionet dhe pasqyrat e audituara.

Pas vlerësimit pozitiv nga Komisioni, Raporti Vjetor 2020 dërgohet për miratim në Kuvendin e Kosovës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni