Kreu Financa Njoftim me rendesi për familjet nga Ministria e Financave. Afati i fundit për aplikim është 30 nentor 2021

Njoftim me rendesi për familjet nga Ministria e Financave. Afati i fundit për aplikim është 30 nentor 2021

nga Flamur Berisha

Gjatë javës së kaluar është bërë ekzekutimi për 2,145 përfitues të masës 3.6 – Mbështetja e likuiditetit familjar. Nëse keni marrë kredi nga data 1 tetor e tutje, nën vlerën 10,000 euro, atëherë mund të përfitoni nga subvencionimi i kredive personale. Aplikimi bëhet përmes platformës eKosova dhe është i hapur deri më datë 30 nëntor 2021.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni