Kreu Ekonomi Njoftim më rendesi per puntoret e sektorit privat dhe biznese (14.05.2021)

Njoftim më rendesi per puntoret e sektorit privat dhe biznese (14.05.2021)

nga Flamur Berisha

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati ka bërë të ditur e sot do te ekzekutohen pagesat për grupin e dytë të punëtorëve që kanë përfituar nga subvencionimi i pagave. Murati tutje theksoi se Komisioni është duke shqyrtuar edhe aplikacionet tjera në vazhdimësi, në mënyrë që edhe pagat për grupin tjetër të procesohen të premten .

Ju gjithashtu mund të pëlqeni