Kreu Ekonomi Njoftim me rendesi per qytetarë nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës

Njoftim me rendesi per qytetarë nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës

nga Flamur Berisha

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MMPHI) ka bërë të ditur se duke filluar nga sot do të bëhet asfaltimi i rrugës Regjionale R210 – Segmenti Brezovicë – Qendra e Skijimit.

Për ditën e sotme sipas MMPHI-së do të asfaltohet shtresa qarkulluese në gjatësi prej 4.5 km.

Ministria njofton të gjithë qytetarët se rruga është e pakalueshme deri më datë 23 Tetor, ora 16:00.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni