Kreu Ekonomi Njoftim më rëndesi rreth 900€ per punetoret që kanë humbur vendin e punes

Njoftim më rëndesi rreth 900€ per punetoret që kanë humbur vendin e punes

nga Flamur Berisha

Zëvendësministri i Ministrisë së Financave, Agim Krasniqi në debatin për rimëkëmbjen ekonomik në “KALLXO Pernime”, ka thënë se 106 milionë euro do të ndahen për bizneset, por sipas tij këto para nuk do të shpenzohen tash. “Nuk ka asnjë masë që do të fillojë të impelementohet që ka me pas qasje subjektive kushdoqoftë”, ka thënë Krasniqi.

Sipas buxhetit qe kemi ne dizpozicion ju njoftojme se nuk do te filloje ne muajin Janar dhe Shkurt aplikimi per terheqjen e 900 eurove per qytetaret qe kane humbur vendin e punes. Mbetet te shihet se kur do ti marrin qytetaret keto mjete te cilat jane ndare sipas ligjit per rimekembje ekonomike

Ju gjithashtu mund të pëlqeni