Kreu Biznes Njoftim nga Ministria e Tregtise Rozeta Hajdari

Njoftim nga Ministria e Tregtise Rozeta Hajdari

nga Flamur Berisha

Tashmë ka hyrë në fuqi udhëzimi administrativ që mundëson regjistrimin e zyrave të përfaqësisë së kompanive të huaja, UA (QRK) 05/2021, i propozuar nga Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ( MINT). Në ndërkohë, kemi proceduar në Qeveri Projektligjin për Tregtinë me Jashtë, ndërsa po përmbyllim edhe Projektligjin për Tregtinë me Produkte të Naftës dhe Karburante të Ripërtërishme dhe Projektligjin për Mbrojtjen e Konkurrencës.

Përmirësimi i mjedisit të biznesit është prioritet kyç i Ministrisë sonë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni