Kreu Ekonomi Njoftim per biznese. Ky është vendimi i qeverisië që është marrur sot per bizneset.

Njoftim per biznese. Ky është vendimi i qeverisië që është marrur sot per bizneset.

nga Flamur Berisha

Për të ndihmuar bizneset në tejkalimin e gjendjes së shkaktuar nga pandemia, Qeveria e Republikës së Kosovës ka marrë vendim që:
1. Të shtyejë bllokimin e llogarive bankare për tatimpaguesit që kanë obligime ndaj ATK deri më 30.04.2021.
2. Të shlyejë ndëshkimet për tatimpaguesit që kanë detyrime tatimore ndaj ATK nëse kryejnë pagesën e tatimit bazë dhe interesit deri më 30.06.2021.

E falendëroj Ministren e Financave për propozimin e këtij vendimi dhe kabinetin për mbështetje…

Ju gjithashtu mund të pëlqeni