Kreu Ekonomi Njoftim per nderprerje te rrymes nga KEDS. Shiko cilat vende nuk do te kene rrymë

Njoftim per nderprerje te rrymes nga KEDS. Shiko cilat vende nuk do te kene rrymë

nga Kontabilisti

Ndërprerje emergjente në NS 110/10 kV Prishtina 5

Ekipet tona do të realizojnë ndërprerje emergjente për siguri të sistemit në intervalin kohor 11:00 – 13:00 të këtij nënstacioni në mënyrë që të intervenohet në ndarjen e zbarrave për balancimin e ngarkesës.

Nga kjo ndërprerje, brenda këtij intervali kohor do të afektohen: Kodra e Trimave, rr. Abedin Rexha (një pjesë), rr. Bedri Bajrami, rr. Haxhi Zeka (një pjesë), rr. Mentor Ratkoceri, rr. Xhella Hajda, Çamëria 3, Xhemajl Ibishi (1,3), Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbër dhe Hasan Brahimi, Pompat e Ujësjellsit, rr. Carraleva, rr. Gjon Sereqi, rr.Verrat e Llukës, rr. Kamer Loshi, Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i Mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku-Deshishku Constraction.

KEDS kërkon mirësisht nga konsumatorët e asaj ane që pas rikthimit të energjisë të mundohen ta shfrytëzojnë energjinë elektrike sa më racionalisht dhe aty ku munden ta kursejnë atë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni